Pattaya Ferry naar Hua Hin opgeschort tot 1 november 2018

Pattaya-

Minder dan twee jaar nadat het met veel tamtam werd geopend, is een veerboot die de badplaatsen Hua Hin en Pattaya verbindt, opgeschort, zei een toerismefunctionaris donderdag.

Onder verwijzing naar financiële verliezen, vertragingen door het weer en de verkoop van seizoenskaarten bij lage moesson, kondigde de provinciale toerismefunctionaris Orasa Awutkhom aan dat de dienst op 1 november zou worden hervat, maar ze was niet blij met de beslissing van de veerbootmaatschappijen.

"Het is momenteel een periode van verminderd toerisme of laagseizoen, dus er zijn heel weinig klanten", zei Orasa. "Daarom heeft het bedrijf zijn service stopgezet van 20 september tot 31 oktober."

Ze zei ook dat de opschorting van diensten het toerisme in Hua Hin zal beïnvloeden. De concessiehouder van de veerbootroute, Royal Passenger Line, had tijdens het laagseizoen marketingcampagnes moeten gebruiken om klanten aan te trekken, in plaats van de diensten op te schorten, zei ze. Ze zei dat ze weinig marketing of promotie hadden voor de veerdienst.

De veerboot is geopend in januari 2017 en wordt gerund door een particulier bedrijf genaamd Royal Passenger Line, een staatsaannemer. Met de schepen werd de reistijd tussen Hua Hin en Pattaya aan de andere kant van de Golf teruggebracht van vijf uur naar 90 minuten.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/