74-jarige Saoedi-Arabische toerist valt flauw voor hotel, sterft

Pattaya-

Om 6 uur vanmorgen, 30 september 21, viel een 2018-jarige Saoedi-Arabische toerist, de heer ALSALAMAH NASSER ABDULRAHMAN, flauw op straat voor het Dee House Hotel op Soi 74 in Zuid-Pattaya.

Miss Araya Kanying Yuen, 27 jaar oud, was het hotel binnengekomen toen ze de man zag instorten. Zij en enkele Thaise motorrijders probeerden de man te helpen, maar hij reageerde niet, dus belden ze de hulpdiensten.

Helaas konden ze het leven van de man niet redden.

Motortaxichauffeurs in de omgeving zeiden dat ze de man eerder in zijn eentje flink hadden zien drinken boven aan de straat. Ambtenaren zeiden echter dat het te vroeg is om de exacte doodsoorzaak vast te stellen. Hij was geen bewoner van het hotel waar hij op straat is overleden. Volgens zijn paspoort en VISA was hij al enkele dagen op vakantie. De ambassade en nabestaanden zijn geïnformeerd.

Noot van de redactie: we hadden eerder gemeld dat de man uit Iran kwam. Die informatie klopte niet.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/