74-jarige Saoedi-Arabische toerist valt flauw voor hotel, sterft

Pattaya-

Vanochtend om 6 uur, 30 september 21, viel een 2018-jarige toerist uit Saoedi-Arabië, de heer ALSALAMAH NASSER ABDULRAHMAN, flauw op straat voor het Dee House Hotel op Soi 74 in Zuid-Pattaya.

Miss Araya Kanying Yuen, 27 jaar oud, was het hotel binnengegaan toen ze de man zag instorten. Zij en enkele Thaise motorrijders probeerden de man te helpen, maar hij reageerde niet, dus belden ze de hulpdiensten.

Helaas konden ze het leven van de man niet redden.

Motortaxichauffeurs in de buurt zeiden dat ze de man eerder zwaar drinkend alleen boven aan de straat hadden gezien. Ambtenaren verklaarden echter dat het nog te vroeg is om de exacte doodsoorzaak vast te stellen. Hij was geen bewoner van het hotel waar hij op straat overleed. Volgens zijn paspoort en VISA was hij al enkele dagen op vakantie. De ambassade en nabestaanden zijn geïnformeerd.

Noot van de redactie: we hadden eerder gemeld dat de man uit Iran kwam. Die informatie klopte niet.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/