Video: Indiase toerist heeft onderlip gebeten door Thaise vrouw tijdens ruzie in disco

Pattaya-

Zoals we eerder op de dag op onze sociale media meldden, was een Indiase toerist, de heer Shashank Agarwal, 30, betrokken bij een woordenwisseling in een nachtclub waarbij zijn onderlip met geweld werd gebeten door een Thaise vrouw.

De vrouw, mevr. Sukanya Pafaek, 38, stelt dat de heer Agarwal, die zwaar dronken was, haar en verschillende vrienden benaderde bij Tony's Indian Disco om 4:00 uur in de vroege ochtend van 20 september en hen zonder hun toestemming betastte en vastgreep. . Ze vroeg hem verschillende keren om weg te gaan en ze verklaarde dat hij weigerde dit te doen, haar arm greep en probeerde haar krachtig te kussen. Ze verklaarde aan de politie en onze verslaggevers dat ze op dat moment bang was voor de man en hem aanviel, op zijn onderlip beet en aanzienlijke schade aanrichtte.

De heer Agarwal, die ter plaatse door ambulancepersoneel werd behandeld en na het incident naar het ziekenhuis werd gebracht, vertelde de lokale politie dat hij zich met zijn eigen zaken bemoeide en niets verkeerd deed toen de Thaise vrouw hem uit het niets aanviel en op zijn lip beet. Getuigen ter plaatse en behandelende paramedici bevestigden dat de heer Agarwal zwaar dronken was en in shocktoestand was. De politie wacht tot hij weer nuchter is in het ziekenhuis en wordt behandeld aan zijn verwondingen voor een volledige verklaring.

De politie zal ook camerabeelden van het incident bekijken alvorens te beslissen of ze een aanklacht indienen. Op dit moment is mevrouw Pafaek op eigen herkenning vrijgelaten.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/