Video: Indiase toerist wordt in onderlip gebeten door Thaise vrouw tijdens woordenwisseling in discotheek

Pattaya-

Zoals we eerder op de dag op onze sociale media meldden, was een Indiase toerist, de heer Shashank Agarwal, 30, betrokken bij een woordenwisseling in een nachtclub waarbij zijn onderlip gewelddadig werd gebeten door een Thaise vrouw.

De vrouw, mevrouw Sukanya Pafaek, 38 jaar oud, verklaart dat de heer Agarwal, die zwaar dronken was, haar en een aantal vrienden in de Tony's Indian Disco om 4 uur in de vroege uren van 00 september benaderde en hen betastte en vastpakte zonder hun toestemming. . Ze vroeg hem verschillende keren om weg te gaan en ze verklaarde dat hij dat weigerde, terwijl hij haar arm vastpakte en haar krachtig probeerde te kussen. Ze verklaarde tegen de politie en onze verslaggevers dat ze op dat moment bang was voor de man en hem aanviel, waarbij ze op zijn onderlip beet en aanzienlijke schade aanrichtte.

De heer Agarwal, die ter plaatse door paramedici werd behandeld en na het incident naar het ziekenhuis werd gebracht, vertelde de lokale politie dat hij zich met zijn eigen zaken bemoeide en niets verkeerds deed toen de Thaise vrouw hem uit het niets aanviel en op zijn lip beet. Getuigen ter plaatse en behandelend paramedici bevestigden dat de heer Agarwal zwaar dronken was en in shock verkeerde. De politie zal wachten tot hij in het ziekenhuis nuchter wordt en aan zijn verwondingen wordt behandeld voor een volledige verklaring.

De politie zal ook camerabeelden van het incident bekijken alvorens te beslissen of zij aangifte zal doen. Op dit moment is mevrouw Pafaek op eigen initiatief vrijgelaten.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/