Nieuwe fietsroute van 13 km geopend in de omgeving van Pattaya

Er is een nieuwe fietsroute geopend in de omgeving van Pattaya, onder veel tamtam van lokale toeristenfunctionarissen. De route verbindt Sukhumvit Road (Route 3) met Route 331.

Deze fietsroute doorkruist een afstand van 13.632 km van begin tot eind.

Lokale wegen 1008,3020,5010 en 1003 zijn gerenoveerd en vernieuwd voor een totaalbedrag van bijna 145 miljoen baht. De renovatie omvatte duidelijk geschilderde fietsroutes en borden die duidelijk aangeven dat de fietspaden alleen voor fietsen zijn en niet voor motoren of andere voertuigen.

Er zijn veel attracties in de omgeving – vooral tempels en de Boeddhaberg – die gezinnen graag bezoeken, zeiden de plaatselijke toeristenautoriteiten en dat ze door een gezinsvriendelijke fietsroute te openen nu door de lokale attracties kunnen fietsen als ze dat willen.

Directeur van het Department of Rural Roads Phisit Jitwiriyawasin prees zijn nieuwe fietspad en routeverbeteringen als een zegen voor het toerisme en stelt dat fietsers al een tijdje op zoek zijn naar routes zoals deze.

Critici op sociale media uiten echter hun bezorgdheid over de handhaving van de fietspaden en zijn van mening dat ze zullen worden gebruikt door motorfietsen en voedselkarren en dat de borden en het beleid mogelijk worden genegeerd door omwonenden.

Inschrijven
BRONBeheerder online
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/