Franse expat hangend gevonden in zijn huis in Pattaya na breuk met Thaise vriendin

Pattaya-

Een 45-jarige Franse expat, de heer Olivier Sam, werd gisterochtend, woensdag 19 september, hangend gevonden aan een nylon koord van de dakrand van zijn huis in Pattaya.

Zijn vriendin, de 23-jarige Natthanat Surarat, vertelde politiefunctionarissen en verslaggevers dat het stel twee jaar samen was en samen in het huis woonde. Ze zei op dinsdagavond 18 september dat ze de laatste in een reeks verbale ruzies hadden en besloten uit elkaar te gaan. Ze zei dat hij ermee instemde om 's ochtends te vertrekken en ze verklaarde dat hij op de bank sliep terwijl zij in de slaapkamer sliep.

Die ochtend werd ze wakker en ontdekte dat hij weg was. Ze nam aan dat hij was vertrokken zoals gezegd, maar ontdekte tot haar schrik kort nadat hij aan de spanten aan de voorkant van het huis hing. Er werd geen briefje achtergelaten.

Politiefunctionarissen die de plaats van het ongeval onderzochten, verklaarden dat er geen tekenen van een worsteling waren en dat het duidelijk om zelfmoord ging. De Franse ambassade en zijn familieleden zijn geïnformeerd.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/