Update over Brazen Home Thief in Pattaya Area, beloning van 20,000 Baht aangeboden

Pattaya-

Zoals we gisteren meldden, heeft de heer Alex Swenson, een expat uit Pattaya die in de Suksabai Villas woont, een beloning van 20,000 baht uitgeloofd voor alle informatie die leidt tot de identificatie en arrestatie van een brutale huisdief/indringer die serieel beroofd en ingebroken heeft. mensenhuizen in de buurt. De meeste invasies zijn gedaan terwijl de eigenaar slaapt of bezig is. De dief wordt verondersteld een Thaise staatsburger te zijn en stal 70,000 baht aan bezittingen van meneer Swenson terwijl hij televisie keek in de slaapkamer.

Sinds we het originele artikel hebben gepost, hebben we een andere inwoner van het gebied, de heer Anders Justal, naar voren laten komen met zijn eigen CC-beelden van een inbraak en diefstal uit zijn woning terwijl hij boven sliep. We hebben die foto bij dit artikel gevoegd.

Alle informatie die je hebt of als je deze man kent, neem dan contact op met de heer Alex Swenson op zijn Facebook, https://www.facebook.com/alex.swenson.792

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/