Chinese toerist beroofd in reisgezelschap, twee verdachten gearresteerd

Pattaya-

Een Chinese toerist, Siaw Yin Go, 51 jaar oud, had zijn tas met 35,000 baht weggerukt tijdens een tournee in Pattaya nabij Naklua op 12 september 2018 rond 8:00 uur.

De drie dieven, die Chinees-Thais zijn en waarvan wordt aangenomen dat ze dit in het verleden in de omgeving van Pattaya hebben gedaan, leidden meneer Go af en deden alsof ze zich bij de reisgroep voegden. Eén persoon sprak vloeiend Mandarijn met meneer Go, trok zijn aandacht en zorgde voor afleiding, terwijl de andere twee de tas weggristen en te voet vluchtten. De leider van de reisgroep en andere leden van de groep hielpen de dieven te achtervolgen en vast te houden tot de politie arriveerde.

Twee van de drie dieven werden gevangen genomen, de heer Kapthong Sae-Yang, 21, uit Chiang Mai en de heer Denrak Sae-Lor, 31, uit Yala. De derde persoon in de tassenroofbende, de persoon die meneer Go afleidde en deed alsof hij lid was van de groep, die zich bij hen voegde terwijl ze rondliepen, ontsnapte en is op de vlucht, maar de politie heeft hem geïdentificeerd en is op zijn vlucht. pad.

De twee gearresteerde mannen zijn beschuldigd van diefstal in het donker en zitten momenteel in de Pattaya Remand Prison in afwachting van hun proces.

 

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/