Dief probeert televisie te stelen valt van dak tijdens regenbui

Chon Buri-

Op 6 september 30 om 12 uur gleed een 2018-jarige Thaise man van het dak van een huis in een dorp in 41/438 Moo 59 in Nongprue in het Chonburi-gebied. De man, meneer Chan Narong Thong Ngam, had geprobeerd een televisie uit het huis te stelen via een open raam op de tweede verdieping en had de televisie in verschillende lagen stof gewikkeld en probeerde een groen touw te gebruiken om de televisie naar de grond toen hij uitgleed en viel. De eigenaar van de woning was op dat moment niet aanwezig.

De crash en het daaruit voortvloeiende geluid maakten een buurman wakker, een 29-jarige Thaise man, die zag wat er gebeurde en zich haastte om te helpen de dief vast te houden. Meneer Ngam probeerde de jungle achter het huis in te vluchten, maar had bij de val beide enkels gebroken en moest in het dichte kreupelhout kruipen.

Andere bewoners werden zich bewust van de poging tot overval en belden de politie die hielp met het uitkammen van het oerwoud achter het huis waar ze uiteindelijk meneer Ngam vonden, gewond en met pijn. Meneer Ngam, een plaatselijke bewoner en bekend bij de inwoners van het dorp, schaamde zich en kwam niet mee uit de jungle omdat hij zei dat hij te beschaamd was om gezien te worden door zijn buren.

Meneer Ngam werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht en nadat hij aan zijn verwondingen is behandeld, zal hij naar de Pattaya Remand Prison worden gebracht om te worden aangeklaagd wegens diefstal.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/