Dief probeert televisie te stelen valt van dak tijdens regenbui

Chon Buri-

Op 6 september 30 om 12 uur gleed een 2018-jarige Thaise man van het dak van een huis in een dorp in Moo 41 438/59 in Nongprue in het Chonburi-gebied. De man, de heer Chan Narong Thong Ngam, had geprobeerd een televisie van het huis te stelen via een open raam op de tweede verdieping en had de televisie in verschillende lagen stof gewikkeld en probeerde een groen touw te gebruiken om de televisie naar de op de grond toen hij uitgleed en viel. De eigenaar van de woning was op dat moment niet aanwezig.

De crash en het resulterende geluid wekten een buurman, een 29-jarige Thaise man, die zag wat er gebeurde en haastte zich om de dief te helpen aanhouden. Meneer Ngam probeerde de jungle achter het huis in te vluchten, maar had in de herfst beide enkels gebroken en was gedwongen in het dichte struikgewas te kruipen.

Andere bewoners werden zich bewust van de poging tot overval en belden de politie die hielp bij het uitkammen van de jungle achter het huis waar ze uiteindelijk meneer Ngam aantroffen, gewond en met pijn. De heer Ngam, een lokale bewoner en bekend bij de dorpsbewoners, schaamde zich en kwam niet meewerkend uit de jungle omdat hij zei dat hij zich te beschaamd voelde om door zijn buren gezien te worden.

De heer Ngam werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht en nadat hij aan zijn verwondingen is behandeld, zal hij naar de Pattaya Remand Prison worden gebracht waar hij wordt beschuldigd van diefstal.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/