Pattaya City Police organiseert een trainingssimulatie voor bankoverval

Pattaya-

Onder leiding van politie-generaal Somkanoe, plaatsvervangend hoofd van het politiebureau van Pattaya, heeft de politie van Pattaya vandaag getraind in het omgaan met een mogelijke bankoverval in de stad.

De volledige simulatie betrof drie Thaise criminelen die een lokale bank beroofden waarin ze aankwamen op twee motorfietsen die integraalhelmen droegen om hun identiteit te verbergen. Een van de mannen gijzelde terwijl de andere twee mannen de kassa's leegmaakten en probeerden toegang te krijgen tot de kluis. Alle drie de mannen in de simulatie hadden pistolen.

Het speciale reactieteam van de politie van Pattaya was het belangrijkste team dat tijdens de oefening trainde, waarbij ze volgens de organisator van het evenement erin slaagden binnen twee minuten te arriveren en de situatie met succes aan te pakken. Het reactieteam van de politie van Pattaya slaagde erin de gijzelaar te redden en alle drie de mannen te arresteren zonder burgerslachtoffers.

Naast de simulatie van een bankoverval bood de politie lokale bankmedewerkers training aan over wat ze moesten doen tijdens een bankoverval en hoe ze met de situatie om moesten gaan zonder letsel of verlies van mensenlevens.

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/