Lokale expatbewoner zoekt hulp bij het identificeren van brutale huisdief, beloning aangeboden

Pattaya-

Alex Swenson, een inwoner van Suksubai Villas in de omgeving van Pattaya, heeft dit beeld gedeeld van een niet-geïdentificeerde man, vermoedelijk een Thaise staatsburger, die betrapt werd op het camerasysteem van zijn huis terwijl hij de woning beroofde. De heer Swenson stelt dat 70,000 baht uit de woning is weggenomen. De heer Swenson was op het moment van de overval thuis en zat televisie te kijken in de slaapkamer, die te zien is met een gesloten deur in de linkerhoek van de foto, maar hij hoorde niets. De man was binnen enkele minuten in en uit maar leek geen haast te hebben.

De heer Swenson informeerde The Pattaya News dat Suksubai Villas al enkele maanden het slachtoffer is van woningovervallen en dat verschillende bewoners, waaronder hijzelf, het doelwit zijn geweest. Vermoedelijk gaat het om dezelfde persoon als op de foto.

Hij heeft al contact opgenomen met de politie van Pattaya, die assisteert, maar hij biedt 20,000 baht aan voor alle informatie die leidt tot de arrestatie van de dief.

Als je deze persoon herkent of tips hebt, neem dan rechtstreeks contact op met de heer Swenson op Facebook. https://www.facebook.com/alex.swenson.792

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/