Man betrapt op masturberen op klaarlichte dag in het bijzijn van jonge schoolmeid

Chonburi-

Een nog steeds niet-geïdentificeerde man, vermoedelijk een Thaise staatsburger, werd op camera betrapt terwijl hij masturbeerde in het centrum van Chonburi op zijn roze motor voor een schoolmeisje dat naar de lessen liep.

De aandacht van de man werd getrokken door het meisje en het schooluniform. Op dat moment stopte hij, ritste zijn broek open en begon schijnbaar zonder enige zorg in het openbaar te masturberen. Een bezorgde omstander begon het incident op zijn mobiele telefoon te filmen.

Het meisje schrok begrijpelijk van de situatie en vluchtte waar ze korte afstand werd gevolgd door de man. De persoon die de video filmde, verklaarde dat ze tegen de man schreeuwden totdat hij wegreed op zijn motor.

De politie gaat op zoek naar de man aan de hand van het kenteken van de motor.

BRONSanook online
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/