Man betrapt op masturberen op klaarlichte dag in het bijzijn van jonge schoolmeid

Chonburi-

Een nog steeds niet-geïdentificeerde man, vermoedelijk een Thaise staatsburger, werd op camera betrapt terwijl hij masturbeerde in het centrum van Chonburi op zijn roze motor voor een schoolmeisje dat naar de lessen liep.

De aandacht van de man werd getrokken door het meisje en het schooluniform. Op dat moment stopte hij, ritste zijn broek open en begon schijnbaar zonder enige zorg in het openbaar te masturberen. Een bezorgde omstander begon het incident op zijn mobiele telefoon te filmen.

Het meisje schrok begrijpelijk van de situatie en vluchtte waar ze korte afstand werd gevolgd door de man. De persoon die de video filmde, verklaarde dat ze tegen de man schreeuwden totdat hij wegreed op zijn motor.

De politie gaat op zoek naar de man aan de hand van het kenteken van de motor.

Inschrijven
BRONSanook online
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/