Gitaar "Legend" Lam Morrison raakt voetganger op weg naar zijn werk

Pattaya-

De bekende lokale gitarist Lam Morrison, 74 jaar oud, raakte zaterdagavond 8 september op weg naar een optreden in South Pattaya betrokken bij een ongeval waarbij hij een voetganger aanreed in zijn auto.

Zijn zwarte BMW 325i liep door het ongeval een zwaar gebarsten voorruit op.

De voetganger, Loppraphan Sariphim, 40, liep een hoofdwond en verwondingen aan haar rechterbeen op. Ze is na het ongeval naar het ziekenhuis gebracht.

De heer Morrison werkte volledig mee met de politie en ambtenaren op de plaats van het ongeval. Waar de fout in het incident lag, is niet duidelijk. De heer Morrison beweert dat ze zonder waarschuwing voor hem uit rende en mevrouw Sariphim heeft tot dusver geweigerd een openbare verklaring af te leggen.

De politie zal de camera's op de kruising waar het ongeval plaatsvond bekijken en bepalen of ze aangifte zullen doen.

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/