Gitaar "Legend" Lam Morrison raakt voetganger op weg naar zijn werk

Pattaya-

De bekende lokale gitarist Lam Morrison, 74 jaar oud, was zaterdagavond 8 september betrokken bij een ongeval waarbij hij een voetganger in zijn auto aanreed op weg naar een optreden in Zuid-Pattaya.

Zijn zwarte BMW 325i liep door het ongeval een zwaar gebarsten voorruit op.

De voetganger, Loppraphan Sariphim, 40, liep een hoofdwond en verwondingen aan haar rechterbeen op. Ze is na het ongeval naar het ziekenhuis gebracht.

De heer Morrison werkte op de plaats van het ongeval volledig samen met de politie en ambtenaren. Het was onduidelijk waar de fout bij het incident lag. De heer Morrison beweert dat ze zonder waarschuwing voor hem uit rende en mevrouw Sariphim heeft tot nu toe geweigerd een openbare verklaring af te leggen.

De politie zal de camerabeelden op het kruispunt waar het ongeval plaatsvond bekijken en bepalen of er aangifte zal worden gedaan.

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/