35-jarige Thaise man neergestoken met mes in Naklua na verbale ruzie

Pattaya-

Een 35-jarige Thaise man, de heer Suthee Koan, werd meerdere keren in zijn rechterhand gestoken door een Thaise vrouw die niet is geïdentificeerd en vluchtte op vrijdag 10 september om 30 uur weg in een Thais woondorp in Naklua. .

De heer Koan verklaarde tegenover de politie en de reddingswerkers van Pattaya dat hij een kleine verbale woordenwisseling had gehad met de vrouw voor zijn huis. De vrouw reageerde door een mes te trekken en hem meerdere keren in zijn rechterhand te steken. Ze vluchtte vervolgens het gebied uit voordat reddingswerkers en politie arriveerden. De heer Koan en andere bewoners die getuige waren van de aanval verklaarden dat zij de vrouw niet herkenden.

De heer Koan kreeg ter plaatse een spoedbehandeling omdat hij hevig bloedde uit zijn hand en werd voor een spoedoperatie naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar het incident en probeert de vrouw te lokaliseren, vermoedelijk een Thaise vrouw van in de dertig.

We zullen verdere details verstrekken naarmate het onderzoek voortduurt.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/