Politie valt binnen bij Villa die dagelijkse verhuur uitvoert tegen Thai Hotel Law, arresteert 5 drugsdelinquenten

Pattaya-

Op donderdag 6 september 30 om 6 uur ontving de heer Naris Niwapholvong, de districtssheriff van Banglamung, een klacht van het kantoor van de premier over een villa in Hua Yai op Moo 2018, zomer 3/107, waar dagelijkse verhuur wordt uitgevoerd tegen de Thaise hotelwet en dagelijks luide, ontwrichtende muziek en feesten. Buurtbewoners van het dorp hadden een klacht ingediend bij het kantoor van de premier nadat ze beweerden dat ambtenaren op lokaal niveau niet in staat waren om te helpen na bijna een jaar van klachten over het huis en nachtelijke wilde feesten en dronken tieners in de rustige buurt.

Uit een onderzoek voorafgaand aan de inval bleek dat de villa op boekingswebsites op internet reclame maakte voor dagelijkse huurprijzen voor 3,900 baht per nacht. De eigenaar, de heer Panupon Tippoorn, 28 jaar oud, was de persoon die reclame maakte voor de villa.

Ambtenaren verklaarden dat ze de eigenaar van de villa eerder hadden gewaarschuwd om de dagelijkse verhuur stop te zetten, maar hij bleef dit doen. Zo heeft de politie gisteren een inval gedaan in de villa.

Bij de verrassende inval in het pand ontdekten ze tien jonge Thaise tieners, luide muziek, alcohol en een feeststemming. Ze testten alle tien tieners op drugs en de helft, vier vrouwen en één man, testte positief op Yabba. (Meth) Alle vijf werden gearresteerd en naar het politiebureau van Pattaya City gebracht voor verdere behandeling en aanklacht.

De eigenaar is beschuldigd van het openen van een hotel zonder toestemming, het toestaan ​​van alcoholgebruik aan minderjarigen, het onderschrijven van drugsgebruik en het overtreden van een eerder bevel van de autoriteit om het gebruik van de villa voor de verhuur te staken. De 36-jarige conciërge van de villa werd niet gearresteerd omdat de politie verklaarde dat hij niet medeplichtig was aan de verhuur of aan wat er op het terrein gebeurde.

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/