Elon Musk valt Cave Rescue Diver en Pattaya verbaal aan in explosieve en boze e-mail naar pers

Pattaya-

Miljardair Buyssman Elon Musk en de Britse duiker Vernon Unsworth, die eerder dit jaar hielpen bij het redden van het gevangen voetbalteam in een grot bij Chiang Mai, zijn opnieuw in het nieuws.

In een privé-e-mail, die inmiddels is vrijgegeven, verzonden naar Buzzfeed News, die op zoek was naar duidelijkheid over de reactie van de heer Musk op het indienen van een rechtszaak door Vernon Unsworth wegens smaad van karakter, ging de heer Musk ‘all-in’ op zijn gedachten en reactie op de heer Unsworth.

Buzzfeed heeft de e-mail vrijgegeven zoals ze verklaarden, ondanks dat de heer Musk zei dat het off-the-record was. Ze hebben nooit met die voorwaarde ingestemd en om off-the-record te zijn, hadden ze ook toestemming moeten geven.

Sommige verklaringen in de e-mail omvatten onder meer dat de heer Unsworth een kinderverkrachter wordt genoemd, dat er maar één reden is waarom mensen naar Pattaya Beach gaan, dat er alleen kinderverkrachters in Chiang Mai wonen, dat de heer Unsworth wordt beschuldigd van trouwen met een twaalfjarige en de verslaggever een, citaat, ‘verdomde klootzak’ noemen.

Meerdere nieuwsmediabronnen hebben antecedentenonderzoek gedaan en geprobeerd verdere verduidelijking of bewijs te krijgen van deze beweringen die de heer Musk heeft verklaard, en tot nu toe is geen daarvan als waarheidsgetrouw of ondersteunend bewijsmateriaal ontdekt.

De heer Musk heeft tot nu toe niet gereageerd op commentaar van meerdere persvragen over de hele wereld. De heer Unsworth heeft verklaard dat hij doorgaat met de rechtszaak. Andere personen die betrokken waren bij de redding verklaarden dat de heer Musk doorging met de verbale aanval omdat hij boos was dat de grotduikexperts hem vertelden dat zijn diensten niet nodig waren bij de redding en dat zijn onderzeeëridee jammerlijk zou zijn mislukt. De heer Unsworth verklaarde ook dat Elon Musk alleen contact opnam om te helpen zichzelf te brandmerken, in plaats van enige echte zorg voor de kinderen.

 

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/