Elon Musk valt Cave Rescue Diver en Pattaya verbaal aan in explosieve en boze e-mail naar pers

Pattaya-

Miljardair zakenman Elon Musk en de Britse duiker Vernon Unsworth, die eerder dit jaar hielpen bij het redden van het vastgelopen voetbalteam in een grot bij Chiang Mai, zijn opnieuw in het nieuws.

In een privé-e-mail, die sindsdien is vrijgegeven, gestuurd naar Buzzfeed News, die op zoek was naar duidelijkheid over het antwoord van de heer Musk op Vernon Unsworth die een rechtszaak aanspande wegens smaad van karakter, ging de heer Musk "all-in" op zijn gedachten en reactie op de heer Musk. Onwaard.

Buzzfeed heeft de e-mail vrijgegeven zoals ze zeiden, ondanks dat de heer Musk zei dat het off the record was, ze nooit akkoord gingen met die voorwaarde en om off the record te zijn, hadden ze ook toestemming moeten geven.

Sommige van de verklaringen in de e-mail omvatten het noemen van de heer Unsworth een kinderverkrachter, zeggende dat er maar één reden is waarom mensen naar Pattaya Beach gaan, de conclusie trekken dat er alleen kinderverkrachters in Chiang Mai wonen, de heer Unsworth ervan beschuldigen dat hij met een twaalfjarige en de verslaggever een, citaat, "verdomde klootzak" noemen.

Meerdere nieuwsmediabronnen hebben antecedentenonderzoek gedaan en geprobeerd om meer opheldering of bewijs te krijgen van deze beweringen die de heer Musk verklaarde, en tot nu toe is er geen enkele gevonden als waarheidsgetrouw of ondersteunend bewijs.

De heer Musk heeft tot nu toe niet gereageerd op commentaar van meerdere persvragen over de hele wereld. De heer Unsworth heeft verklaard dat hij doorgaat met de rechtszaak. Andere personen die bij de redding betrokken waren, verklaarden dat de heer Musk doorging met de verbale aanval omdat hij boos was dat de grotduikexperts hem vertelden dat zijn diensten niet nodig waren bij de redding en dat zijn idee voor een onderzeeër jammerlijk zou hebben gefaald. De heer Unsworth verklaarde ook dat Elon Musk alleen zijn hand uitstak om te proberen zichzelf te brandmerken, in tegenstelling tot enige echte zorg voor de kinderen.

 

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/