Twee ladyboys gearresteerd na zakkenrollen Britse toerist op Walking Street in Zuid-Pattaya

Pattaya-

Op maandagavond 3 september 2018 arresteerde de politie van Pattaya twee travestiete ladyboys die werden beschuldigd van het zakkenrollen van een Britse toerist op de populaire Walking Street in Zuid-Pattaya.

De Britse toerist James Mason, 31 jaar oud, verklaarde dat hij in de vroege avonduren van 31 augustus rond 7:00 uur in de populaire straat was toen twee travestieten hem benaderden om een ​​praatje te maken.

De travestieten, Tipakorn Surintham en Banchong Jantawong, beiden 33 jaar oud, die volgens de politie VIJF KEER eerder zijn gearresteerd voor zakkenrollerij, hebben zijn geld, in totaal 4000 baht en zijn creditcard, zakkenroller gemaakt.

Kort daarna gebruikten ze zijn creditcard om 120,000 Thaise baht aan goederen te kopen in een nabijgelegen populair winkelcentrum. Meneer Mason kreeg een bericht op zijn mobiele telefoon dat hem op de hoogte bracht van de aankoop en op dat moment ontdekte hij dat hij was opgelicht.

De politie gebruikte CC-beelden om de personen te identificeren met wie zij zeiden zeer bekend te zijn. Het is niet bekend welke straf ze zullen krijgen.

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/