Toerist bedekt met bloedclaims werd aangevallen in een bierbar in Jomtien

Pattaya-

  Gisteravond, 30 augustus 2018, naderde de Engelse toerist Vadim Vinograndov een controlepost van de toeristenpolitie in Jomtien, bedekt met bloed en zwaar dronken.

  Getuigen en politie verklaren dat hij erg agressief en boos was en dat zijn vermoedelijke mate van dronkenschap het moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er was gebeurd.

  De heer Vinograndov, die tegen de politie verklaarde dat hij, ik citeer, uit het land van Gentlemen, Engeland kwam, zei dat hij had gedronken in een bierbar in Jomtien toen een mede-buitenlander hem zonder reden aanviel met een bierflesje.

  De politie heeft enkele basisgegevens verzameld en heeft de naam van de bar op dit moment achtergehouden. Ze hebben de vermeende andere betrokken buitenlander niet geïdentificeerd. Ze verklaarden aan de Pattaya News dat ze de bewering van de heer Vinograndov dat hij zonder reden werd aangevallen terwijl hij alleen zat met zijn eigen zaken, niet volledig geloofden op basis van zijn agressieve gedrag en mate van dronkenschap.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/