Pattaya-politie bevolen door Chief om vorm te geven bij het werken met toeristen, geen gezichtsbedekking meer toegestaan.

De politiebevelen van Top Brass hebben Pattaya bereikt en de politie daar gezegd dat ze slimmer moeten worden, zich niet meer achter maskers en bivakmutsen moeten verschuilen en effectiever met toeristen moeten communiceren.


 
De plaatselijke politiechef, kolonel Apichai Krobpetch, vertelde Pattaya News dat de orders zijn kantoor hadden bereikt en dat hij bezig was de informatie onder zijn mannen te verspreiden. Dit was vooral belangrijk omdat Pattaya een grote toeristische stad is, merkte hij op.m


 
Verkeersagenten krijgen te horen dat ze de wet eerlijk moeten toepassen en verkeersproblemen in het resort moeten oplossen.
 
Ze krijgen te horen dat ze een betere service moeten verlenen, het publiek te allen tijde moeten helpen en hun procedures moeten opruimen als het gaat om huiszoekingen en arrestaties. Ook is een betere communicatie met toeristen nodig.
 
En – zoals in andere delen van Thailand is gemeld – wordt de politie opnieuw verteld dat ze zich netjes moeten kleden en beleefd moeten zijn.


 
Maskers en bivakmutsen of iets dat hun gezichten verduistert, is nu een "nee-nee" omdat de topmannen proberen het imago van de politie onder Thais en toeristen op een van de belangrijkste vakantiebestemmingen van het land te verbeteren.
 
Thaivisa merkt op dat de chef vorig jaar voor 400 man kapsels op het station regelde, aangezien een eerdere reeks orders van hogerhand kwam. Een andere keer organiseerde hij keep-fit-sessies op de parkeerplaats van het station Beach Road.
 
Het valt nog te bezien wat de chef deze keer besluit te doen om de houding en het kledinggevoel van zijn mannen te verbeteren.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/