Apotheekmedewerker Koh Phangan verontschuldigt zich voor het bottelen van toeristen

Koh Phangan-

  De apotheekmedewerker die werd betrapt op een video die viraal ging en een Portugese toerist over het hoofd bottelde, heeft zijn excuses aangeboden aan het land en het eiland.

  Hij verontschuldigde zich echter niet bij het slachtoffer, dat geen politierapport had ingediend, geen naam had en het eiland verliet kort na het incident op een vlucht naar Dubai. Het slachtoffer kwam ook niet opdagen op een politieconferentie waar de politie zou bespreken wie het incident was begonnen en mogelijke aanklachten.

  Jakkrit Jantasorn, 29, werd door de politie beschuldigd van mishandeling samen met een extra apotheekmedewerker, Pitiphat Sangkhaha. 

  Jakkrit verklaarde tegenover de pers dat hij de vrouw de schuld geeft van haar daden en weigerde haar excuses aan te bieden. Hij verklaarde dat de volledige video's laten zien (wat ze lijken te doen) dat ze het incident begon en escaleerde en de arbeiders zonder aanleiding aanviel, waardoor ze zichzelf verdedigden. Hij gaf echter toe dat het incident uit de hand liep.

  Jakkrit verklaarde dat hij de vrouwen driemaal beleefd had gevraagd te stoppen met zitten, eten op de stoep en de ingang van de winkel te blokkeren. Ze reageerden boos en fysiek, sloegen zijn collega en krabden hem in het gezicht.

  Hij legde een openbare verklaring af waarin hij het volgende zei: "Ik wil mijn excuses aanbieden aan het eiland Koh Phangan en zijn mensen voor het schaden van het imago van het eiland. Ik werk al vijf jaar bij de apotheek zonder incidenten of problemen.”

  Ondertussen weigerde de niet-geïdentificeerde toerist die het land verliet ook haar ziekenhuisrekeningen te betalen en zou ook andere onbetaalde schulden hebben overgeslagen.

  

Abonneren
BRONThaise Rath
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/