Twee gewonden bij motorongeval in Pattaya

  In de vroege ochtenduren van 28 augustus 2018 werden onze verslaggevers en politieagenten op de hoogte gebracht van een motorongeluk waarbij twee motoren betrokken waren in Centraal Pattaya.

  Bij aankomst ter plaatse lag een niet-geïdentificeerde Thaise man, ongeveer 40-50 jaar oud, roerloos midden op de weg, omringd door een menigte. Zijn motor, een blauwe Honda Zoom, lag vlakbij. Reddingswerkers en politie hielpen de zwaargewonde gewonde man vast te zetten en naar het ziekenhuis te vervoeren. Zijn huidige toestand blijft ernstig. Hij droeg geen helm.

  De bestuurder van de andere motor, de heer Boonmee Boonyaiyai, 19 jaar oud, raakte niet gewond en droeg een helm. Hij had gewacht op de komst van politie en ambtenaren. Zijn jongere broer, die vanwege zijn leeftijd niet bij naam werd genoemd, had verwondingen aan zijn been en werd ook naar het ziekenhuis gebracht.

  De heer Boonmee verklaarde aan de Pattaya News dat hij met zijn twee broers naar huis reed (de andere broer was ook niet gewond) toen de bestuurder van de andere motor voor hem sneed en het ongeval veroorzaakte, waardoor beide motoren tegen elkaar botsten.

  De politie zal de CC-beelden onderzoeken om te bepalen wie de schuldige was.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/