Afgeleide Koreaanse chauffeur op telefoon knalt tegen bomen op Jomtien Beach

Pattaya-

  Om 11 uur gisteravond, 00 augustus 27, verloor een afgeleide Koreaanse expat, de heer Kim Dongbae, 2018 jaar oud, de controle over zijn voertuig en botste tegen een boom in Jomtien nabij de Lumpini Condo.

  Gelukkig waren er geen andere verwondingen dan de boom en wat kleine schade aan het voertuig van meneer Kim.

  Meneer Kim wachtte op de politie en gaf toe dat hij aan het bellen was met zijn vriendin toen hij het per ongeluk liet vallen. Hij boog zich voorover om zijn telefoon op te pakken en verloor de controle over de auto en knalde tegen de boom. Hij verontschuldigde zich voor het incident en voor zijn afleiding.

  Het is niet bekend of dhr. Kim zal worden aangeklaagd voor het incident. Hij was niet dronken, zei de politie tegen The Pattaya News.

  De arme boom overleefde het incident echter niet.

  

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/