Afgeleide Koreaanse chauffeur op telefoon knalt tegen bomen op Jomtien Beach

Pattaya-

  Om 11:00 gisteravond, 27 augustus 2018, verloor een afgeleide Koreaanse expat, de heer Kim Dongbae, 49 jaar oud, de controle over zijn voertuig en crashte tegen een boom in Jomtien in de buurt van de Lumpini Condo.

  Gelukkig waren er geen andere gewonden dan de boom en wat kleine schade aan het voertuig van meneer Kim.

  Meneer Kim wachtte op de politie en gaf toe dat hij met zijn vriendin had gebeld toen hij hem per ongeluk liet vallen. Hij bukte zich om zijn telefoon te pakken, verloor de controle over de auto en knalde tegen de boom. Hij verontschuldigde zich voor het incident en voor de afleiding.

  Het is niet bekend of de heer Kim zal worden aangeklaagd voor het incident. Hij was niet dronken, meldt de politie tegen The Pattaya News.

  De arme boom overleefde het incident echter niet.

  

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/