Gehandicapte man probeert zelfmoord te plegen voor de ogen van Father Ray Foundation

Pattaya-

 Een gehandicapte man, de heer Suwannee Sang, 36 jaar oud, probeerde vanmiddag om 2:00 uur voor de Father Ray Foundation in Pattaya een einde aan zijn leven te maken.

  De heer Sang, die geestelijk en lichamelijk gehandicapt is, opende verschillende pakjes rattengif en consumeerde deze voor de ingang van de stichting terwijl geschokte omstanders toekeken. Getuigen en bezorgde omstanders namen contact op met een ambulance om de man naar het ziekenhuis te brengen en medische behandeling te verlenen.

  De heer Sang, die in een rolstoel zit, braakte en kreeg epileptische aanvallen toen hij per ambulance naar het ziekenhuis van Banglamung werd gebracht om medische noodhulp te verlenen en het gif uit zijn systeem te krijgen.

  Ambtenaren verklaarden dat ze na succesvolle medische behandeling hulp zullen zoeken voor dhr. Sang bij een plaatselijke kliniek voor zelfmoordpreventie en depressie.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/