Weer een afgeleide bestuurder crasht met dochter nadat ze schoen probeerde op te rapen

Pattaya-

  Bij het derde ongeval gisteravond, in de vroege ochtenduren van 28 augustus, crashte een motorfiets met een man en zijn jonge dochter in Soi Sukhimvit 53, waarbij lichte verwondingen werden veroorzaakt.

  De man, de heer Chakkitti Sawai, 20 jaar oud, liep verwondingen op aan zijn rechtervoet en been en werd naar het ziekenhuis gebracht. Zijn dochter, naam niet genoemd, was ongedeerd maar was in shock en werd met haar vader naar het ziekenhuis gebracht. 

  De heer Chakkitti verklaarde dat hij met zijn dochter op zijn Honda Wave naar huis terugkeerde toen de sandaal van zijn dochters afviel. Hij draaide zich om om de schoen op te rapen, maar verloor de macht over het stuur en crashte. Uit zijn verklaringen bleek dat hij probeerde de schoen op te pakken, een sandaal van 40 baht, terwijl hij nog steeds probeerde te rijden versus te stoppen, te parkeren en het item op te halen.

  Het is niet bekend of hij wordt vervolgd. Ook zal de politie ter plaatse onderzoek doen naar CC-televisie. De motor raakte bij het incident slechts licht beschadigd.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/