Plaatsvervangend burgemeester van Pattaya neemt ontslag om gezondheidsredenen, vervanger wordt op 1 oktober benoemd

PATTAYA: – De vice-burgemeester van Pattaya, Bandit Kunnajukr, heeft ontslag genomen wegens gezondheidsproblemen.

De heer Bandit bracht burgemeester Anan Charoenchasri schriftelijk op de hoogte van zijn besluit op 10 augustus, en Anan accepteerde het op 15 augustus. Het stadhuis zei dat er een vervanger zou worden benoemd op 1 oktober.

Bandit, voormalig commandant van de Provinciale Politie Regio 2, werd in februari vorig jaar door de junta aangesteld. Hij was belast met het toezicht op vrede en orde, rampenpreventie, verkeer en toerisme.

De heer Anan zei dat Bandit hem vorig jaar had verteld dat hij maar een jaar als loco-burgemeester wilde werken. De burgemeester zei dat het ontslag geen impact zal hebben op de projecten waar Bandit toezicht op hield.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/