Bali Hai Pier wordt weer uitgebreid, Drie opties op tafel, Besluit in februari

PATTAYA: -Pattaya overweegt drie opties om de Bali Hai-pier enorm uit te breiden om plaats te bieden aan veerboten, passagiersboten en nog meer speedboten.

Atirach Kanokwechayan, directeur van het Chonburi Department of Public Works and Town & Country Planning, schetste de drie opties die worden overwogen door Consultants of Technology Co. tijdens de tweede openbare hoorzitting van het project in het Aiyara Grand Hotel op 15 augustus.

De consultants zullen, als onderdeel van hun contract van 20 miljoen baht, tegen februari de beste optie voor Pattaya aanbevelen op basis van topografische factoren, technische uitdagingen en impact op het lokale milieu en de economie. Alle opties omvatten vier aanlegsteigers voor veerboten, vier voor passagiersboten en acht aanlegsteigers voor speedboten.

In totaal bood de pier plaats aan maximaal 50,000 mensen per dag over een spanwijdte van ongeveer een halve kilometer. Bali Hai bedient momenteel tot 30,000 mensen per dag.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/