Indiase toerist valt van de zesde verdieping van het hotel, raakt een boom en overleeft het, zegt dat het een ongeluk was

Pattaya-

De Indiase toerist Charles Mahamai Mohan, 39, had vandaag, 24 augustus 2018, een hotelfeest in de kamer met ongeveer zeven van zijn vrienden op het balkon van zijn hotelkamer in de vroege ochtenduren, toen hij van de zesde verdieping naar beneden viel.

De heer Mohan, die alert en op de hoogte was toen politie en reddingswerkers arriveerden, raakte onderweg een boom die waarschijnlijk zijn leven redde. Hij verbrijzelde echter zijn been, gezien de hoogte van de val prijst hij zichzelf gelukkig. Zijn vrienden en hij verklaarden dat ze hadden gedronken en meneer Mohan zat op de balustrade. Hij verloor zijn evenwicht en viel op de grond.

Zijn vrienden haastten zich naar de onderkant van het hotel en belden de hulpdiensten met de hulp van het hotel, die de heer Mohan snel vasthielden en hem naar het ziekenhuis brachten waar hij naar verwachting volledig zal herstellen.

De politie sprak met zijn vrienden, maar stelde vast dat de val een ongeluk was en er waren geen tekenen van een debat of ruzie die de val had kunnen veroorzaken. De heer Mohan suggereerde dat andere toeristen niet op hoge balkonleuningen gaan zitten.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/