Amerikaanse expat gearresteerd voor het neersteken van zijn Thaise vrouw in het bijzijn van 7-jarige zoon in Pattaya

Pattaya-

De politie heeft woensdag vroeg een Amerikaanse man gearresteerd in een condominium in Pattaya, nadat hij naar verluidt zijn Thaise vrouw had geslagen en neergestoken, waardoor ze ernstig gewond raakte.

Het politiebureau van Pattaya werd om 5.30 uur gewaarschuwd dat een aangevallen Thaise vrouw hulp nodig had en wachtte bij het politiebureau op een weg langs het Jomtien Beach-gebied.

De politie snelde ter plaatse en trof een niet bij naam genoemde Thaise vrouw en haar 7-jarige zoon aan. De vrouw raakte ernstig gewond met een wond aan haar hoofd en een steekwond aan de rechterkant van haar lichaam. Ze vertelde de politie dat haar man, een Amerikaanse expat, haar in het bijzijn van haar zoon had neergestoken.

De vrouw werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Damrong Arjdee, 49, een veiligheidsfunctionaris van de Pattaya Condotel Chain, vertelde de politie dat de vrouw met haar zoon uit een gebouw was gerend om hulp te zoeken, en ze nam hen mee naar het politiebureau om op hulp te wachten.

De politie controleerde vervolgens een kamer op de derde verdieping van het gebouw en arresteerde Nicholas Dana Hillman, 49. Zes messen werden verspreid op de vloer gevonden en de kamer leek geplunderd. Er lag een bijna lege whiskyfles op de grond en in een la werd een zakje crystal meth gevonden.

De heer Hillman leek extreem dronken en gebruikte mogelijk drugs en werd in hechtenis genomen. Zijn bloed zal worden gecontroleerd om te bevestigen dat hij onder invloed was van drugs en drank. Hij kon geen verklaring afleggen aan de politie, omdat hij op dat moment te dronken was om goed te kunnen spreken. De politie wacht tot hij nuchter is en laat hem dan een verklaring afleggen.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/