Amerikaanse expat gearresteerd voor het neersteken van zijn Thaise vrouw in het bijzijn van 7-jarige zoon in Pattaya

Pattaya-

De politie heeft woensdag vroeg een Amerikaanse man gearresteerd in een condominium in Pattaya nadat hij zijn Thaise vrouw zou hebben geslagen en neergestoken en haar ernstig had verwond.

Het politiebureau van Pattaya werd om 5.30 uur gewaarschuwd dat een aangevallen Thaise vrouw hulp nodig had en wachtte bij het politiehokje op een weg langs het Jomtien Beach-gebied.

De politie haastte zich naar de plaats delict om een ​​niet nader genoemde Thaise vrouw en haar 7-jarige zoon te vinden. De vrouw raakte zwaargewond met een wond aan haar hoofd en een steekwond aan de rechterkant van haar lichaam. Ze vertelde de politie dat haar man, een Amerikaanse expat, haar had neergestoken in het bijzijn van haar zoon.

De vrouw werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Damrong Arjdee, 49, een beveiligingsbeambte van de Pattaya Condotel Chain, vertelde de politie dat de vrouw met haar zoon uit een gebouw was gesneld om hulp te zoeken, en ze nam hen mee naar het politiebureau om op hulp te wachten.

De politie controleerde vervolgens een kamer op de derde verdieping van het gebouw en arresteerde Nicholas Dana Hillman, 49. Zes messen werden verspreid over de vloer gevonden en de kamer leek geplunderd. Er lag een bijna lege whiskyfles op de grond en in een la werd een ritszakje crystal meth gevonden.

De heer Hillman bleek extreem dronken te zijn en misschien onder invloed van drugs en werd in hechtenis genomen. Zijn bloed zal worden gecontroleerd om te bevestigen dat hij onder invloed was van drugs en sterke drank. Hij kon geen verklaring afleggen bij de politie omdat hij op dat moment te dronken was om goed te kunnen praten. De politie wacht tot hij nuchter is en laat hem dan een verklaring afleggen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/