Schokkende en aanstootgevende poolparty-orgie in populair hotel in Pattaya trekt grote aandacht van politie en regering

Pattaya-

Een video die op 2 augustus werd gefilmd tijdens een zwembadfeest in een populair en bekend hotel in de buurt van Soi 18 aan Beach Road in Pattaya, heeft de aandacht getrokken van de regering en de politie, die zeggen op zoek te zijn naar de daders die het imago van Thailand hebben verpest. en toeristen in de video.

De schokkende en mogelijk aanstootgevende video die niet de waarden van de gezinsvriendelijke badplaats Pattaya weerspiegelt, laat verschillende buitenlanders zien die ongelooflijk schokkende seksuele handelingen verrichten in het openbaar in het zwembad op een feestje in het hotel voor tientallen toeristen en Thaise onderdanen.

De politie, de overheid, de lokale bevolking en toeristen waren geschokt, beledigd en verbijsterd door de video die niet het juiste beeld van Pattaya en Thailand laat zien en toen het eenmaal viraal ging op websites, beklaagden lokale bewoners die van streek en beledigd waren zich bij de juiste functionarissen.

De partij, genaamd de Color Beach Party, had ook veel klachten over luide muziek en storend en aanstootgevend gedrag van andere hotelbewoners die anoniem wilden blijven.

De politie heeft aangekondigd alle betrokkenen volledig te zullen vervolgen inclusief degenen die de video hebben gemaakt op het feest voor het overtreden van de Computer Crimes Act en het niet rechtstreeks aan ambtenaren melden in plaats van op sociale media te posten. Ze werken momenteel samen met het hotel om de betrokken personen te identificeren en hebben hen gevraagd naar voren te komen en zichzelf aan te geven voordat ze hen vinden. Ambtenaren van Pattaya hebben ook verklaard dat het hotel een officiële waarschuwing heeft gekregen en dat ze samenwerken met lokale functionarissen om de personen te vinden die de wet hebben overtreden en het imago van Pattaya hebben verpest.

Wij hier bij The Pattaya News delen beelden uit de video die zijn gedeeld door openbare nieuwsmedia en de overheid om de betrokken personen te helpen identificeren en op geen enkele manier de acties die plaatsvonden te onderschrijven of te ondersteunen. We zullen niet de hele video delen om onze lezers op dit moment niet te beledigen.

We zullen meer informatie geven zodra deze binnenkomt en wensen de Thaise functionarissen veel succes bij het pakken van de overtreders.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/