Schokkende en aanstootgevende poolparty-orgie in populair hotel in Pattaya trekt grote aandacht van politie en regering

Pattaya-

Een video die op 2 augustus is opgenomen tijdens een zwembadfeest in een populair en bekend hotel in de buurt van Soi 18 aan Beach Road in Pattaya, heeft de aandacht getrokken van de regering en de politie, die zeggen dat ze op zoek zijn naar de daders die het imago van Thailand hebben verpest. en toeristen in de video.

De schokkende en mogelijk aanstootgevende video die niet reflecteert op de waarden van de gezinsvriendelijke badplaats Pattaya, toont verschillende buitenlanders die ongelooflijk schokkende seksuele handelingen in het openbaar in het zwembad lijken te hebben op een feest in het hotel in het bijzijn van tientallen toeristen en Thaise onderdanen.

De politie, de overheid, de lokale bevolking en toeristen waren geschokt, beledigd en verbijsterd door de video, die niet het juiste beeld van Pattaya en Thailand laat zien. Toen het eenmaal viraal ging op websites, klaagden lokale bewoners die boos en beledigd waren bij de juiste functionarissen.

De partij, de Color Beach Party genaamd, had ook veel klachten over luide muziek en storend en aanstootgevend gedrag van andere hotelgasten die anoniem wilden blijven.

De politie heeft verklaard dat ze alle betrokkenen volledig zullen vervolgen inclusief degenen die de video hebben gemaakt op het feest voor het overtreden van de Computer Crimes Act en het niet rechtstreeks melden van de zaak aan functionarissen in plaats van op sociale media te posten. Ze werken momenteel samen met het hotel om de betrokken personen te identificeren en hebben hen gevraagd naar voren te komen en zichzelf aan te geven voordat ze ze vinden. Ambtenaren van Pattaya hebben ook verklaard dat er een officiële waarschuwing aan het hotel is gegeven en dat ze samenwerken met lokale functionarissen om de personen te vinden die de wet hebben overtreden en het imago van Pattaya hebben geruïneerd.

Wij hier bij The Pattaya News delen afbeeldingen van de video die zijn gedeeld door openbare nieuwsmedia en de overheid om de betrokken personen te helpen identificeren en op geen enkele manier de acties die hebben plaatsgevonden te onderschrijven of te ondersteunen. We zullen op dit moment niet de hele video delen om te voorkomen dat we onze lezers beledigen.

We zullen meer informatie geven zodra deze binnenkomt en wensen de Thaise functionarissen veel succes bij het oppakken van de overtreders.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/