Centrale Pattaya-tunnel sluit om voetgangersbrug te installeren van 2 september tot 7 september

De autoriteiten in Pattaya hebben begin september een reeks afsluitingen aangekondigd van de centrale wegtunnel op Sukhumvit Road. 
Er wordt een voetgangersbrug - met lift - geïnstalleerd, meldde We Love Pattaya.
Van zondag 2 september om 8 uur tot donderdag 6 september middernacht is de tunnel richting Sattahip afgesloten.
Op maandag 3 september van 8 uur tot 4 uur is het ook gesloten in de richting van Chonburi.
Op donderdag 6 van 8u tot 10u zullen de installaties van de brug worden gemaakt.
Op dezelfde dag van 10:7 tot middernacht wordt het weggedeelte van onder de afslagbrug Route XNUMX tot het einde van Soi Siam Country Club afgesloten.
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/