De gemeenteraad van Pattaya keurt een budget van 95 miljoen baht goed om afval op Koh Larn te verwijderen, verbrandingsoven te bouwen

Pattaya-

Na een aantal jaren van klachten en verschillende onderzoeken en oplossingen heeft de gemeenteraad van Pattaya vandaag een budget van 95 miljoen baht goedgekeurd met een tijdsbestek van één jaar om het afval op Koh Larn te verwijderen en een verbrandingsinstallatie te bouwen om het afval op de juiste manier van de huidige locatie te verwijderen. op het eiland.

Met het aantal toeristen dat op Koh Larn arriveert, wordt dagelijks maar liefst 20 ton afval op het eiland verzameld, waardoor de omvang van de stortplaats tot het huidige niveau toeneemt.

Het afgelopen jaar zijn er verschillende plannen besproken, waaronder mogelijk zelfs dat toeristen een vergoeding moeten betalen om het eiland te bezoeken om de hoeveelheid afval terug te dringen. Dit zal echter niet plaatsvinden.

Het afval op Koh Larn wordt per boot en aannemers naar de juiste stortplaats in Samut Prakarn in Rayong gebracht. Zoals gezegd zal het naar verwachting een jaar duren voordat het afval van het eiland naar de juiste stortplaats wordt gebracht. De gemeente waarschuwde dat het tot twee maanden zal duren om het plan met de aannemers te consolideren en over te gaan naar de aanbestedingsfase, waarna ze 365 dagen de tijd zullen hebben om het afval van het huidige stortplaatsgebied te verwijderen.

Na voltooiing van het afvalverwijderingsproces zal ter plaatse een verbrandingsoven worden gebouwd om het afval op het eiland op de juiste manier te verwijderen. King Mongkut's College of Technology heeft persoonlijk geholpen bij het ontwikkelen van een plan voor de verbrandingsoven en wat deze nodig heeft om het afval van het eiland op de juiste manier te verwijderen en mooi te houden.

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/