De gemeenteraad van Pattaya keurt een budget van 95 miljoen baht goed om afval op Koh Larn te verwijderen, verbrandingsoven te bouwen

Pattaya-

Na verschillende jaren van klachten en verschillende onderzoeken en oplossingen, heeft de gemeenteraad van Pattaya vandaag een budget van 95 miljoen baht goedgekeurd met een tijdsbestek van één jaar om het afval op Koh Larn te verwijderen en een verbrandingsoven te bouwen om het afval op de juiste manier van de huidige locatie af te voeren. op het eiland.

Met de hoeveelheid toeristen die op Koh Larn aankomen, wordt er dagelijks maar liefst 20 ton afval op het eiland verzameld, waardoor de stortplaats tot het huidige niveau toeneemt.

Het afgelopen jaar zijn er verschillende plannen besproken, waaronder mogelijk zelfs dat toeristen een vergoeding moeten betalen om het eiland te bezoeken om het afvalniveau te verminderen. Dit zal echter niet plaatsvinden.

Het afval op Koh Larn wordt per boot en aannemers naar de juiste stortplaats in Samut Prakarn in Rayong gebracht. Zoals gezegd, zal het naar verwachting tot een jaar duren om het afval van het eiland naar de juiste stortplaats te krijgen. De raad waarschuwde dat het tot twee maanden zal duren om het plan met de aannemers te verstevigen en over te gaan naar de aanbestedingsfase, waarna ze 365 dagen de tijd hebben om het afval van het huidige stortgebied te verwijderen.

Na voltooiing van het afvalverwijderingsproces zal ter plaatse een verbrandingsoven worden gebouwd om afval op het eiland op de juiste manier af te voeren. King Mongkut's College of Technology heeft persoonlijk geholpen bij het ontwikkelen van een plan voor de verbrandingsoven en wat het nodig heeft om het afval van het eiland op de juiste manier af te voeren en het mooi te houden.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/