Lokale bewoners in Pattaya en gehandicapte Thai klagen...alweer...over mensen die parkeren op gehandicaptentrottoirs op wegen in Pattaya

Pattaya-

We hebben eerder gesproken over en verslag uitgebracht over de lokale bevolking in Pattaya die geklaagd heeft over gehandicapte delen van de weg die mensen gebruiken om te parkeren. In de afgelopen twee jaar heeft Pattaya City delen van bepaalde wegen in bepaalde delen van de stad, zoals Soi Chang Pan, alleen als handicap gereserveerd. Dit is bedoeld voor mensen die in een rolstoel zitten en gehandicapt zijn om op een snelle manier van en naar deze dorpen te kunnen reizen.

Vandaag, 16 augustus 2018, rond 3:00 uur, stuurden verschillende lokale bewoners en individuen deze foto's naar ons en andere lokale media en vroegen de stadsambtenaren om actie te ondernemen. Zoals duidelijk te zien is op deze schokkende foto's, hebben omwonenden en expats de Handicap loop- en ruiterpaden genegeerd en gebruikt om te parkeren.

Ambtenaren van Pattaya City reageerden snel en zeiden dat ze zouden werken aan het wegslepen van de voertuigen in kwestie. Ze vroegen zich ook af of de parkeerders verwarde toeristen of expats waren die niet begrepen waar het gedeelte van de weg voor was. Ze verklaarden dat ze de gehandicaptenzones in Pattaya regelmatig zullen inspecteren en de voertuigen in kwestie zullen slepen als ze daar blijven parkeren. Een suggestie was ook om beledigende chauffeurs vergaderingen met gehandicapte bewoners te laten bijwonen om van hen te horen hoe parkeren in hun gebied hun leven beïnvloedt.

 

We zullen hier meer nieuws over geven zodra we het krijgen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/