Lokale bewoners in Pattaya en gehandicapte Thai klagen...alweer...over mensen die parkeren op gehandicaptentrottoirs op wegen in Pattaya

Pattaya-

We hebben eerder gesproken en gerapporteerd over de lokale bevolking in Pattaya die heeft geklaagd over gehandicapte delen van de weg die mensen gebruiken om te parkeren. In de afgelopen twee jaar heeft Pattaya City bepaalde wegen in bepaalde delen van de stad, zoals Soi Chang Pan, alleen als handicap gereserveerd. Dit is bedoeld om mensen in een rolstoel en gehandicapten een snelle manier te bieden om van en naar deze dorpen te komen.

Vandaag, 16 augustus 2018, rond 3 uur, stuurden verschillende overstuurde lokale bewoners en individuen deze foto's naar ons en andere lokale media en vroegen de gemeenteambtenaren om actie te ondernemen. Zoals duidelijk te zien is op deze schokkende foto's, hebben omwonenden en expats de Handicap-loop- en rijpaden genegeerd en gebruikt als parkeerterrein.

Ambtenaren van de stad Pattaya reageerden snel en zeiden dat ze zouden werken aan het slepen van de voertuigen in kwestie. Ze vroegen zich ook af of de parkeerders verwarde toeristen of expats waren die niet begrepen waar het gedeelte van de weg voor diende. Ze verklaarden dat ze de gehandicaptengebieden in Pattaya regelmatig zullen inspecteren en de betreffende voertuigen zullen wegslepen als ze daar blijven parkeren. Eén suggestie was ook om overtredende automobilisten bijeenkomsten met gehandicapte bewoners te laten bijwonen om van hen te horen hoe parkeren in hun omgeving hun leven beïnvloedt.

 

We zullen hierover meer nieuws verstrekken zodra we het ontvangen.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/