Dakloze man gearresteerd na inbraak in winkel, diefstal van eten, telefoons en creditcards

Pattaya-

OM 3:00 uur op donderdag 16 augustus 2018 brak een dronken dakloze man in in een rijstcracker en een levensmiddelenwinkel op Soi 10. Hij had tot zijn verbazing niet verwacht dat de eigenaar en haar familie boven sliepen omdat ze erboven wonen de winkel.

De eigenaresse, de 60-jarige Anna Constant, werd gewekt door haar baby die beneden huilde en lawaai maakte. Haar zoon ging naar beneden waar ze de dakloze man aantrof die planken met eten had omgegooid en strompelde. De dakloze man, die geen identiteitsbewijs heeft en de politie nog niet heeft geïdentificeerd, maar een veertigjarige Thaise staatsburger blijkt te zijn, werd door de zoon opgepakt en vastgehouden totdat de politie arriveerde.

De man beweerde dat hij niets had gedaan en per ongeluk naar binnen was gelopen, maar op zijn persoon werden verschillende mobiele telefoons gevonden die beneden aan het opladen waren, verschillende creditcards en contant geld uit de kassa en verschillende blikken voedsel uit de winkel.

De man is aangehouden en voor verwerking naar Soi 9 gebracht.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/