Zware regen verwacht de komende drie dagen in Pattaya terwijl tropische storm Bebinca Vietnam treft

Thailand-

Tropische storm Bebinca gaat richting Vietnam en Laos en daarmee gepaard gaan zware regens en onweersbuien die naar verwachting een zware impact zullen hebben op XNUMX provincies in Thailand, waaronder Chon Buri en Pattaya.

 

Om 4 uur vanmorgen was de tropische storm "Bebinca" 400 kilometer ten noordoosten van Hanoi, Vietnam, met een maximale aanhoudende wind van ongeveer 70 km/uur. De storm bewoog zich in westelijke richting met een snelheid van 16 km/uur. De verwachting is dat het morgen boven-Vietnam zal bereiken.

De storm zal dan tegen 18 augustus afnemen tot een tropische depressie en een lagedrukgebied boven Laos. In alle regio's van het land worden geïsoleerde stortbuien voorspeld.

Vooral worden getroffen tijdens 16-18 augustus zijn:

– Mae Hong Son, Chiang Mai, Chiang Rai, Lamphun, Lampang, Phayao, Phrae, Nan, Uttaradit, Sukhothai, Phitsanulok en Tak in het noorden;

– Loei, Nong Bua Lamphu, Nong Khai, Bung Kan, Udon Thani, Sakon Nakhon, Nakhon Phanom, Khon Kaen, Kalasin en Mukdahan in het noordoosten;

– Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo, Chon Buri, Rayong, Chanthaburi en Trat in het Oosten; en

– Phetchaburi, Prachuap Khirikhan, Chumphon, Surat Thani, Ranong, Phangnga en Phuket in het zuiden.

Op 19 augustus worden getroffen: Mae Hong Son, Chiang Mai, Chiang Rai, Lamphun, Lampang, Sukhothai en Tak in het noorden; Prachinburi, Sa Kaeo, Chon Buri, Rayong, Chanthaburi en Trat in het Oosten; en, Ranong, Phangnga en Phuket in het zuiden.

Dit zal naar verwachting, zoals gebruikelijk, aanzienlijke verstoring en overstromingen veroorzaken in het Pattaya-gebied.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/