Thaise bouwvakker valt door losse tegels, zwaargewond

Pattaya-

Een bouwvakker die aan een woning in Soi Wat Sawang Fa Phuttharam 5 werkte, viel twee verdiepingen lager door losse tegels en raakte ernstig gewond op dinsdag 14 augustus 2018.

De heer Tinnakorn Chan Kaew, 24 jaar oud en Thais staatsburger, viel door losse tegels tijdens werkzaamheden aan het dak. Hij landde op de harde cementvloer en verbrijzelde zijn been samen met andere verwondingen en blauwe plekken.

De Swang Boriboon Rescue Foundation was snel ter plaatse en bood ter plaatse behandeling aan de man die huilde van de pijn voordat hij hem naar het ziekenhuis bracht. Zijn collega's verklaarden dat het een bizar ongeluk was en dat meneer Kaew een veilig gedeelte overstak toen hij viel.

Het bouwbedrijf dat verantwoordelijk was voor het project verklaarde dat alle veiligheidsmaatregelen correct waren gevolgd en dat het een buitenissig ongeval was.

Men verwacht dat de heer Kaew volledig zal herstellen.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/