Thaise bouwvakker valt door losse tegels, zwaargewond

Pattaya-

Een bouwvakker die aan een huis in Soi Wat Sawang Fa Phuttharam 5 werkte, viel twee verdiepingen lager door losse tegels en raakte op dinsdag 14 augustus 2018 ernstig gewond.

De heer Tinnakorn Chan Kaew, 24 jaar oud en Thais staatsburger, viel door losse dakpannen terwijl hij op het dak werkte. Hij landde op de harde cementvloer en verbrijzelde zijn been, samen met andere verwondingen en blauwe plekken.

De Swang Boriboon Rescue Foundation arriveerde snel en verleende ter plaatse behandeling aan de man die schreeuwde van de pijn voordat hij hem naar het ziekenhuis bracht. Zijn collega's verklaarden dat het een bizar ongeluk was en dat meneer Kaew een schijnbaar veilig gedeelte overstak toen hij viel.

Het bouwbedrijf dat verantwoordelijk was voor het project verklaarde dat alle veiligheidsmaatregelen correct waren gevolgd en dat het om een ​​bizar ongeluk ging.

Er wordt verwacht dat de heer Kaew volledig zal herstellen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/