Pattaya politie valt populaire disco's Mixx en Pier binnen voor verdovende middelen, vuurwapens en prostitutie - Vind niets

Pattaya-

Om 1 uur in de vroege ochtenduren van maandag 00 augustus voerden tientallen politie- en districtsambtenaren van Pattaya een inval uit in twee populaire lokale discotheken, Mixx en Pier, gelegen aan de drukke Walking Street in Pattaya.

De inval was bedoeld om sporen van drugsgebruikers, verdovende middelen, prostitutie op te sporen en vergunningen te inspecteren.

De politie van Pattaya vond geen overtredingen en verklaarde blij te zijn dat beide ondernemers zich aan de wet hielden. Mixx Disco is eerder in het nieuws geweest voor een steekpartij die daar een paar maanden eerder plaatsvond tussen twee klanten, waarbij een man uit Israël het land ontvluchtte nadat hij tijdens een ruzie een Australische man had neergestoken.

De politie van Pattaya heeft verklaard dat er regelmatig invallen zullen blijven plaatsvinden om ervoor te zorgen dat Pattaya veilig is voor toeristen. Verschillende toeristen die de pers te woord stonden, waren echter niet blij dat hun avondje uit werd verstoord en dat ze gedurende bijna een uur de etablissementen niet mochten verlaten terwijl de politie inspecteerde. De politie inspecteerde echter niet de paspoorten van toeristen en eiste ook niet dat ze een drugstest moesten afleggen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/