Khao Kheow Open Zoo pronkt met nieuwe zeldzame babymaki geboren op 1 augustus op Moederdag als speciale traktatie

Pattaya-

Op 1 augustus 2018 bevallen de twee zeldzame vijfkleurige Maki's, ook wel Lobster Lemur's genoemd in de open dierentuin van Khao Kheow, van een babymaki. Dit is geweldig nieuws voor de dierentuin, aangezien de vijfkleurige maki een van de meest bedreigde en bijna uitgestorven maki's ter wereld is en algemeen wordt beschouwd als de mooiste maki ter wereld en het kan erg moeilijk zijn om in gevangenschap te kweken.

De dierentuin toonde dit jaar officieel de baby Maki en zijn twee trotse ouders aan het publiek op Moederdag als een speciale traktatie.

Honderden opgewonden toeristen dromden rond en stonden in de rij om een ​​van 's werelds meest exotische en mooiste Maki's te zien.

De Maki is niet inheems in Thailand, hoewel dat ooit was. Deze bijzondere maki komt van nature alleen voor in bepaalde afgelegen delen van Indonesië en is bijna uitgestorven. Ze zijn vegetariërs en leven voornamelijk van bladeren en planten.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/