Pattaya City Police Chief lanceert 'Big Fort'-programma om woekeraars en slechte contracten uit te bannen

Pattaya-

De politiechef van Pattaya, Apichai Krobpech, heeft persoonlijk een programma gelanceerd dat is ontworpen om het groeiende probleem van illegale woekeraars en dealmakers die jagen op de kansarmen en armen in Pattaya, het hoofd te bieden.

Hij heeft aangekondigd dat ze de afgelopen maand tien woekeraars hebben berecht die exorbitante rentetarieven in rekening brachten en aasden op individuen die de gevolgen van een lening aan hen niet begrepen. Veel van deze woekeraars hebben handhavers die met agressie en fysiek geweld reageren op mensen met onbetaalde leningen.

Het Big Fort-programma is ook bedoeld om slechte contracten tussen bedrijven en particulieren te stoppen die ook de klant benadeeld maken. De politie heeft verklaard dat iedereen die het gevoel heeft een slecht contract te hebben of vast te zitten in een slechte lening om contact met hem op te nemen, zelfs zo ver gaat dat hij zijn persoonlijke e-mailadres op de flyer publiceert, aangezien woekeraars iets zijn wat de politie zeer opvat. ernstig.

We hebben bevestigd dat dit ook buitenlanders en expats omvat die denken dat ze zijn belaagd door een woekeraar of vastzitten in een slecht contract en het gevoel hebben dat ze er niet uit kunnen komen.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/