Buurtbewoners planten een kleine boom in de weg op een niet-gerepareerde diepe kuil om de aandacht te trekken vlak bij de grote Jomtien Intersection

Pattaya-

Bezorgde lokale bewoners en bedrijfseigenaren die de lokale autoriteiten in Jomtien hebben geïnformeerd over een grote en diepe kuil op een hoofdweg vlak bij een belangrijk kruispunt in Jomtien, plantten een kleine boom in het gat met een vlag om de aandacht erop te vestigen. Ze verklaarden daarmee ook dat ze zowel Thai als toeristen wilden waarschuwen.

Een van de bewoners die het boompje plantte, die anoniem wilde blijven, vertelde dat ze al een tijdje klagen over de kuil en dat deze alleen maar dieper, groter en gevaarlijker wordt. Er zijn verschillende ongelukken gebeurd, zei hij, maar gelukkig geen ernstige en nog geen grote doden of gewonden.

Ze hopen dat door het planten van het kleine boompje in de weg de lokale autoriteiten sneller actie zullen ondernemen om het gevaarlijke kuiltje te repareren.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/