Buurtbewoners planten een kleine boom in de weg op een niet-gerepareerde diepe kuil om de aandacht te trekken vlak bij de grote Jomtien Intersection

Pattaya-

Bezorgde omwonenden en ondernemers die de lokale autoriteiten in Jomtien hebben geïnformeerd over een grote en diepe kuil in een hoofdweg vlak bij een groot kruispunt in Jomtien, plantten een kleine boom in het gat met een vlag om de aandacht erop te vestigen. Ze gaven ook aan hiermee zowel Thai als toeristen te willen waarschuwen.

Een van de bewoners die het boompje plantte, die anoniem wilde blijven, zegt al een tijdje te klagen over het kuiltje en het wordt alleen maar dieper, groter en gevaarlijker. Er zijn verschillende ongelukken gebeurd, zei hij, maar gelukkig geen ernstige en nog geen grote doden of gewonden.

Ze hopen dat de lokale autoriteiten door het planten van het kleine boompje in de weg sneller actie zullen ondernemen om de gevaarlijke kuil te herstellen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/