Ambtenaren van de volksgezondheid houden een bijeenkomst over de uitbraak van Chonburi Dengue Fever, doneren 87,000 baht aan families van recente slachtoffers

Pattaya-

Op maandag 6 augustus 2018 om ongeveer 2:00 uur hielden de lokale gezondheids- en regeringsraad van gezondheidsfunctionarissen samen met bezorgde lokale burgers, politie en ziekenhuispersoneel uit het hele Chon Buri-gebied een bijeenkomst om de recente uitbraak van knokkelkoorts "code rood" in het Chon Buri-gebied.

Er werd gesteld dat er in vergelijking met 2015 45,000 meer gevallen van Dengue Fever zijn dan voorgaande jaren, waardoor Chon Buri in een code rood situatie terechtkwam. Dengue-koorts wordt voornamelijk overgedragen door muggen en muggenbeten en de zwaarst getroffen gebieden zijn over het algemeen niet Pattaya, maar de buitengebieden van Chon Buri en Thaise dorpen. Hoewel sommige toeristen Dengue-koorts hebben opgelopen, zijn de meeste Thaise staatsburgers.

Er zijn dit jaar verschillende recente sterfgevallen als gevolg van knokkelkoorts. De regering heeft in totaal ongeveer 87,000 baht gedoneerd aan de families van de slachtoffers, die aanwezig waren en dankbaar waren voor de vriendelijke donatie op de bijeenkomst.

Autoriteiten verklaarden dat teams van gezondheidsfunctionarissen gemiddeld drie dagen per week op muggenlarven uitgingen en ze vernietigden in verschillende probleemgebieden. Ze waarschuwden de lokale bevolking om zich te bedekken als ze naar buiten gingen en verklaarden dat gebieden met stilstaand water het grootste gevaar waren voor de lokale bevolking. Ze verklaarden ook dat muggenspray kan helpen bij het voorkomen van beten.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/