Thaise nachtclub The Rain overvallen, meerdere drugsverslaafden en minderjarige klanten gevonden, waaronder kinderen zo jong als tien jaar oud

Jomtien-

Om 4 uur vanmorgen, 30 augustus 5, deed de politie een inval in de nachtclub The Rain, gelegen nabij de Rompho Night Market in Jomtien, na klachten van omwonenden over luide muziek en ongeregeldheden in het gebied op een nachtelijke basis.

Bij aankomst ontdekten de autoriteiten dat bijna 50 klanten aan het feesten, drinken en plezier waren. De politie deed de lichten aan en ontdekte dat de discotheek open was na sluitingstijd, hoewel ze wel een geldige vergunning hadden.

De autoriteiten waren geschokt toen ze ontdekten dat verschillende klanten zo jong waren als tien jaar oud in het etablissement, dronken en feestend met oudere broers en zussen en vrienden. De politie controleerde ook alle klanten op drugs en vond tien gebruikers die positief testten, die werden gearresteerd en naar het politiebureau werden gebracht voor verdere verwerking.

De ouders van de minderjarige beschermheren werden gecontacteerd en zullen worden vrijgegeven aan hun ouders. De manager van de Nachtclub werd in hechtenis genomen en gearresteerd om te worden vervolgd voor meerdere overtredingen en overtredingen. De autoriteiten zullen aanbevelen dat het etablissement een opzegtermijn van vijf jaar krijgt.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/