Koreaanse toerist valt gewond van hotelbalkon op tweede verdieping

Pattaya-

Een Koreaanse toerist viel gisterochtend om 5 uur van zijn hotelbalkon op de tweede verdieping in Pattaya en brak daarbij zijn enkel.

De toerist, die niet bij naam is genoemd, logeerde bij zijn Thaise vriendin bij wie hij op bezoek was in Pattaya. Een bewaker van dienst bij het hotel, gelegen aan Pattaya Third Road, hoorde kreten van pijn en pijn en reageerde snel op het incident, waarbij de toerist op het trottoir zijn gewonde been vasthield en Koreaans om hulp schreeuwde.

De bewaker belde de politie en eerstehulpverleners van de reddingsstichting die hielpen bij het naar het ziekenhuis brengen van de man. Zijn vriendin werkte samen met de politie en verklaarde dat ze op het bed had gelegen en dat haar vriend op het balkon aan het relaxen was toen hij viel. De politie heeft de kamer onderzocht en geen teken van een worsteling gevonden, maar zal volledig onderzoeken om er zeker van te zijn dat er geen woordenwisseling was die de val veroorzaakte.

Er is contact opgenomen met een Koreaanse vertaler om de man in het ziekenhuis te interviewen zodra hij hersteld is van zijn verwondingen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/