Eerlijke minibuschauffeur geeft rugzak terug aan toerist met 5000 baht cash

Pattaya-

De heer Sachin Yadav, 22, was onlangs aangekomen met vier vrienden uit India voor zijn eerste vakantie naar Thailand. Hij en zijn vrienden huurden een minibus om lokale toeristische attracties te bezoeken, bestuurd door de heer Sanya Tong Thong, 39 jaar oud. Toen hij de dag had afgesloten en terugkwam in zijn hotel aan Soi One op Beach Road, vergat meneer Yadav in een moment van vergetelheid zijn rugzak met meerdere persoonlijke spullen en vijfduizend baht, ongeveer 150 USD, in contanten.

Meneer Thong ontdekte de rugzak aan het einde van zijn dienst, informeerde zijn supervisor en borg de rugzak daar op. Zijn supervisor nam contact op met de heer Yadav via de informatie die ze hadden voor de tour en bracht de twee weer bij elkaar.

Beide mannen waren een en al glimlach en meneer Yadav sprak met de lokale media. Hij verklaarde het volgende:

“Dit is mijn eerste reis en eerste dag naar Pattaya. Ik blijf nog vier dagen. Ik ben dolblij met de eerlijkheid en vriendelijkheid van Thaise mensen. Dit is echt het land van de glimlach. Heel erg bedankt voor het maken van mijn vakantie.”

De heer Thong verklaarde aan de Thaise media dat hij nooit iets zou houden dat niet van hem was

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/