Niet-geïdentificeerde Thaise jeugd gedood door trein in Na Jomtien, mogelijke zelfmoord

Na Jomtien-

Een niet-geïdentificeerde jongere die geen identiteitsbewijs had maar een Thaise onderdaan van eind tiener of begin twintig lijkt te zijn, werd vandaag op donderdag 11 augustus om 00 uur gedood door een trein op een deel van het spoor in Na Jomtien.

De impact van de pijn was zo hevig dat hij volgens de autoriteiten letterlijk zijn beide benen eraf blies tot een positie op ongeveer 20 meter afstand.

De machinist van de trein stopte en belde de autoriteiten en wachtte twintig minuten op ambtenaren die bij aankomst de scène onderzochten. De bestuurder, die niet werd geïdentificeerd, was geschokt en overstuur en verklaarde dat de jongen zonder waarschuwing voor de trein rende.

Rust in vrede.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/