Bestuurder in dubbele moord op Buddha Mountain gevangengenomen, vermoedelijk meesterbrein en Phuket-miljonair Mr. Fat vluchtte waarschijnlijk naar Cambodja

Een gecombineerd contingent van Chonburi, Sa Kaew en Regio 2-politie omsingelde vanmorgen om 2 uur een huis in de provincie Sa Kaew, waar ze een man die bekend staat als "Born" bevolen om naar buiten te komen met zijn handen omhoog.

Hij gehoorzaamde en werd aangehouden. Hij is de 35-jarige Kiatisak Surangsaengmeebun en heeft toegegeven dat hij de bestuurder was van een voertuig dat werd gebruikt tijdens de dubbele moord op "Spy en Fos", die zondag werden gedood bij een dubbele moord op de parkeerplaats.

Hij was onvermurwbaar dat hij niet de schutter was, maar zei dat hij 100,000 baht had gekregen om te rijden door de rijke Phuket-man Panya Yingdang - bekend als "Sia Uan" of Mr Fat.

Hij vertelde de politie dat hij Panya en Sayan naar de plaats van de misdaad had gebracht. Er werden twee auto's gebruikt.

Na de misdaad reed hij met Panya naar Klong 13 in Khao Sam Sip van Sa Kaew, waar Panya van voertuig wisselde nadat hij hem 100,000 baht had gegeven. Hij zei dat hij geloofde dat Panya toen naar Cambodja reisde, hoewel hij niet wist welke oversteek hij gebruikte.

Kiatisak ging toen in een Vigo, maar kreeg onderweg een ongeluk in de buurt van het gemeentehuis in Sa Kaew. Hij beweerde dat hij het ongeluk had gehad omdat hij zo nerveus was. Hij beweert niet op de hoogte te zijn van het geschil dat Mr. Fat had met het stel.

Hij besloot te gaan schuilen in het huis van zijn moeder waar hij was gearresteerd.

Kiatisak werd persoonlijk meegenomen door het hoofd van de politie van Chonburi, generaal-majoor Nanthachart Suphamongkhon, voor verder verhoor in Chonburi.

De zaak gaat door.

BRONPattaya dagelijks nieuws
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/