Lokale functionarissen voeren herhaling van dubbele executie uit, waarschuwen vermeende zakenman dat ze hem komen halen

Het vermeende meesterbrein van de executie, Mr. Fat, de locatie van een Phuket Millionaire is momenteel onbekend.

Pattaya-

Het hoofd van de politie van Chonburi had sterke woorden voor het vermeende brein achter de dubbele moord in executiestijl van een jong Thais stel deze week voor de populaire toeristische attractie Buddha Mountain, die plaatsvond in het bijzijn van tientallen toeristen.

Na het naspelen van de activiteiten van een man die informatie gaf over de bewegingen van het paar, nam generaal-majoor Nanthachart Suphamongkhon geen blad voor de mond toen hij verwees naar Phuket-miljonair "Sia Uan", een zeer krachtige en verbonden Phuket-zakenman die bekend staat in Phuket als Mr. Fat. Mr. Fat heeft tot nu toe gezwegen en zijn locatie is in het openbaar niet bekend over beschuldigingen dat hij de aanslag op het paar zou regelen na een vermeend persoonlijk geschil.

'Breng alle beulen en geef jezelf over. Als je probeert te vluchten, zullen we je opjagen - daar kun je zeker van zijn.

“Als we je vinden en als je je verzet tegen je arrestatie, word je doodgeschoten”.

"Sia Uan" (Mr Fat) is de bijnaam van Panya Yingdang.

De chef deed ook een poging om het publiek gerust te stellen dat geschokt was door de dubbele moord in executiestijl op de parkeerplaats bij de populaire toeristische attractie in Sattahip bij Pattaya:

“Het publiek kan vertrouwen hebben in de politie van Chonburi. We zullen ze allemaal arresteren. Het zal allemaal eerlijk, integer en volgens de wet zijn.”

"De politie van Chonburi is niet te koop", zei hij tegen verslaggevers op het politiebureau van Na Jomtien.

Eerder meldde Daily News dat Sayan Srisuk, 43, naar zes locaties in Pattaya en Sattahip werd gebracht als onderdeel van het naspelen van zijn rol in de misdaad. Hij verklaarde tegenover de politie dat hij deel uitmaakte van een groep individuen, vermoedelijk vijf in getal, ingehuurd door Mr. Fat om het paar te vermoorden en informatie te verstrekken over hun locatie. Ondanks eerdere berichten was hij NIET de schutter en bestuurder van het voertuig, maar was hij verbonden met de binnenste cirkel en gaf hij informatie over de bewegingen van het paar die tot hun moord leidden. Hij werkt volledig mee met de politie.

Eerdere berichten in andere media suggereerden dat hij 20,000 baht zou hebben gekregen voor informatie over de verblijfplaats van het paar.

De aantrekkelijke twintigjarige Paweena Namuangrak en haar vriendin Anantachai Jaritram, 21, een ober in Nakorn Pathom, werden zondag neergeschoten in een regen van kogels in het bijzijn van geschokte toeristen. Ze waren op een tour langs attracties in Pattaya als onderdeel van Paweena's verjaardagsvieringen.

Paweena zou een relatie hebben gehad die ze verbrak met Panya, Mr. Fat, die haar familie later een miljoen baht stuurde, hoewel ze het niet wilden in een poging haar terug te krijgen.

De ouders van Anantachai zeiden dat hun zoon en Paweena geen minnaars waren en alleen maar goede vrienden. Ze verklaarden ook dat Anantachai de situatie tussen Paweena en Mr. Fat niet kende en werd vermoord alleen voor zijn omgang met haar.

We zullen meer informatie geven als we het krijgen.

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/