Update over dubbele moord op Buddha Mountain: de politie zegt een solide voorsprong te hebben, verwacht goed nieuws over een dag of twee

Pattaya-

 

De politie in Chonburi die onderzoek doet naar de dubbele moord op Buddha Mountain, had gisteren een persconferentie en kondigde aan dat ze solide aanwijzingen hebben en dat de moordenaar binnenkort voor het gerecht zal worden gebracht.

Plaatsvervangend provinciaal hoofd Pol Maj Gen Chettha Komonwatthana sprak met verslaggevers na een bijeenkomst op het politiebureau van Na Jomtien.

Hij zei dat de zaak waarschijnlijk een liefdesdriehoek was waarbij een collega betrokken was die ze hebben geïdentificeerd op de werkplek van het vrouwelijke slachtoffer, die een hoofdverdachte is en momenteel wordt gezocht.

Hij zei dat het bekend is dat de aanvaller op klaarlichte dag uit een rode CRV stapte voordat hij eerst de vrouw neerschoot en vervolgens de man in het bijzijn van tientallen toeristen op klaarlichte dag bij de populaire toeristische attractie Buddha Mountain.

De twee slachtoffers – op vakantie in Pattaya – werden beide meerdere keren geraakt en stierven ter plaatse terwijl de verdachte in de auto sprong en vluchtte. Twee anderen die met het stel op vakantie waren, raakten niet gewond. Tientallen toeristen in de buurt doken voor dekking en werden geschokt en met littekens achtergelaten door het incident.

 

Generaal-majoor Chettha zei dat er geen cameratoezicht was op de parkeerplaats, maar dat uit camera's elders bleek dat de CRV naar Sukhumvit Road was gegaan en richting Pattaya was gereden.

Van daaruit wordt onderzocht of het rechtstreeks naar Sri Racha is gegaan of rechtsaf is afgeslagen naar de snelweg, meldt Thai Rath.

Hij zei dat de politie aan de zaak werkte en dat er over een of twee dagen goed nieuws zou zijn.

 

BRONThaise Rath
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/