Breaking News: De politie identificeert en arresteert hoofdverdachten van schietpartij op Buddha Mountain, een rijke en prominente Phuket Business Owner

Pattaya-

De politie heeft de hoofdverdachten geïdentificeerd en gearresteerd in het neerschieten van een jong Thais stel op klaarlichte dag in het bijzijn van tientallen toeristen bij de populaire lokale toeristische attractie Buddha Mountain.

 

Een daarvan, bekend onder de bijnaam Mr. Fat Fat, is een zakenman uit Phuket die meerdere bedrijven heeft en betrokken was bij een persoonlijk geschil met het stel. De politie denkt dat hij een huurmoordenaar heeft ingehuurd om het jonge stel uit te schakelen.

Het vermoeden bestaat dat een groter netwerk bij de schietpartij betrokken was. We zullen meer informatie geven als we het krijgen.

De politie heeft verklaard dat ze binnenkort een extra persconferentie en een vervolgconferentie in de ochtend zal geven.

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/