Koppel vermoordde op klaarlichte dag in executiestijl voor tientallen toeristen op Buddha Mountain

Tientallen toeristen waren getuige van de schietpartij bij de populaire toeristische attractie

Pattaya-

Een jong Thais stel werd vandaag op klaarlichte dag op brute wijze vermoord in executiestijl voor tientallen toeristen, direct voor de grote lokale toeristische attractie, Buddha Mountain.

Paweena Nameuangrak, 20 en 21, oud Anantachai Jaritram, dood naast elkaar op de plaats delict.

Paweena was vier keer geraakt door 9 mm kogels en haar vriend drie keer. De politie trof ter plaatse zes hulzen en veel bloed aan.

Het stel lag naast een Toyota Innova-auto die het stel en twee vrienden voor een dag hadden gehuurd van een hotel waar ze logeerden in Zuid-Pattaya.

Hun twee vrienden Worathep Masoongngern, 20 en Sayan Sreesuk, 43, waren ongedeerd.

Noppadol Bunsamer, 33, zei dat de toeristen hem hadden ingehuurd om hen rond attracties in de omgeving van Pattaya te rijden. Ze waren naar de drijvende markt en de Nong Nuch-tuinen geweest en stonden op het punt terug te gaan naar de stad.

Het stel was net weggelopen om iets te gaan drinken toen er schoten klonken. Noppadol zei dat hij van angst op de bestuurdersstoel was gekrompen. Tientallen toeristen renden gillend weg en verstopten zich achter voertuigen en andere voorwerpen om aan het geweervuur ​​te ontkomen.

Worathep zei dat het paar middelbare schoolliefdes waren van buiten de omgeving van Pattaya die elkaar hadden ontmoet in M3 (jaar 10). Ze hadden besloten om zaterdag naar Pattaya te gaan om Paweena's verjaardag te vieren en te profiteren van het vierdaagse vakantieweekend. Hij zei dat veel mannen geïnteresseerd waren in Paweena omdat ze een erg aantrekkelijke vrouw was.

De politie vermoedt een driehoeksverhouding en is op zoek naar de bestuurder van een rode plaat Honda CRV kenteken ก(gor) 5195 waar de schoten vandaan zouden komen. Ze hebben leden van de lokale gemeenschap gevraagd om op dit voertuig te letten, maar wees voorzichtig, aangezien de bestuurder als gewapend en gevaarlijk wordt beschouwd.

Buddha Mountain is een populair toeristisch gebied waar een groot boeddhistisch beeld in de berghelling is uitgehouwen en dat tot enkele duizenden toeristen per dag ziet.

We zullen meer updates geven zodra we ze ontvangen, maar de politie handelt snel en heeft het publiek gerustgesteld dat dit een individueel geschil was, waarschijnlijk een liefdesdriehoek, en dat er geen toeristen gewond zijn geraakt of in gevaar zijn tijdens het incident.

Afbeelding na berichtinhoud
BRONDagelijks nieuws
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/