Update: vermiste persoon Gary Bell GEVONDEN, keert terug naar VK

Thailand-

We hebben eerder gerapporteerd hoe de familie van Gary Bell contact heeft opgenomen met de Thaise nieuwsmedia en informatie heeft gevraagd over hun vermiste vader. De heer Bell was al een maand in Thailand, inclusief de omgeving van Bangkok en Pattaya. Hij zou naar huis terugkeren en miste zijn vlucht, en familie en vrienden meldden dat hij zich mentaal in een moeilijke situatie bevond. Hij had zijn hele vakantie geen contact gehad met zijn familie, die niet zoals hij is.

Zijn dochter, Nicola Bell, nam contact op met sociale media en de lokale pers voor hulp bij het vinden van hem en om ervoor te zorgen dat hij in orde was. Ze meldde vandaag, 28 juli, op haar Facebook dat de politie in Schotland contact met haar had opgenomen.

Dankzij een tip die via de nieuwsmedia is binnengekomen, is de politie van Schotland erin geslaagd de heer Bell te lokaliseren en heeft ze bevestigd dat hij op weg is naar huis naar het VK en dat hij nog leeft. Zijn exacte locatie en toestand zijn onbekend, maar hij keert terug naar zijn familie en is gezond.

De familie Bell wil iedereen bedanken die heeft gedeeld en contact heeft opgenomen met hun volgers en vrienden om hen op de hoogte te stellen van de vermiste persoon.

 

Inschrijven
BRONNicola Bell Facebook
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/