Thai Tourism Authority: Pattaya opnieuw uitgevonden Succesvol, nu een gezinsbestemming van wereldklasse

Pattaya, genesteld aan de oostkust van de Golf van Thailand, ongeveer 100 km van Bangkok, is een van Azië's meest populaire toeristische attracties, volgens Mastercard's Asia Pacific Destinations de achtste plaats in de lijst van top 20 bestemmingen in Azië door internationale aankomsten met overnachting. Index 2017. Het is ook berucht als de sekshoofdstad van Thailand, een ongewenste bijnaam die de Tourism Authority of Thailand (TAT) hard heeft proberen te verdrijven.

En het heeft gewerkt, zegt Tanes Petsuwan, de plaatsvervangend gouverneur van TAT voor marketingcommunicatie. In juni zei hij tegen de publicatie TTG Asia in de reisindustrie: "Pattaya heeft zichzelf opnieuw uitgevonden voor luxe reizigers."

De louche reputatie van de badplaats zou zijn oorsprong hebben gevonden tijdens de oorlog in Vietnam, toen Amerikaanse troepen die in de regio waren gestationeerd, een bezoek brachten aan wat toen een slaperig vissersdorp was, en zo gegrepen werden door de lokale gastvrijheid dat ze in steeds grotere aantallen terugkeerden. Terwijl ze dat deden, ontstonden R&R-vestigingen om aan alle behoeften van de GI's te voldoen en het Pattaya dat we vandaag de dag herkennen, werd geboren - in 2012 waren er meer mannen dan vrouwen in de stad, met bijna zes mannen op elke vier vrouwen, volgens de cijfers die aan Reuters van TAT.

"TAT zorgt ervoor dat zijn marketingstrategie en -beleid om Thailand vooruit te helpen als de 'kwaliteitsbestemming' in de goede richting is gestapt ... en is sterk gekant tegen elke vorm van sekstoerisme."

BRONThethaiger.com
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/